Nederlands - English - Français
 

Nieuws

Trots om onze score ook vorige jaar te kunnen evenaren!

Welkom

Familie In 2013 namen Mieke en Bert Maris Logies over, een B&B die al meer dan een decennium lang gasten verwelkomt. Sinds de zomer van 2013 maken ze er steeds meer 'hun' verhaal van, een droom die uitkomt. Grondige renovatiewerken werden uitgevoerd. Er werden nieuwe ramen geplaatst, de badkamers zijn volledig vernieuwd. Doordat de gastenkamers van al het nodige comfort zijn voorzien, waait er een nieuwe wind.
Bert heeft intussen al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het hotelwezen. Mieke rondde met glans de studies Toerisme en Recreatiemanagement af, maar is bovenal een geboren gastvrouw. Hun zoontjes Mathis en Maxime dragen met hun jeugdig enthousiasme als geen ander de visie van het koppel uit.

B&B Maris Logies is een plaats waar persoonlijk contact en warmte centraal staan. Mieke en Bert zijn steeds aanspreekbaar voor bijkomende informatie over je verblijf, leuke tips of simpelweg voor een fijne babbel. Je wordt ontvangen in de persoonlijke omgeving van het gezin zodat het, voor zowel de zakenreiziger als de toerist, als aangenaam thuiskomen voelt.

Het gezin heeft enkele huiselijke troeven achter de hand. Zo kan je 's morgens genieten van een rijkelijk ontbijt met versgebakken broodjes, zelfgemaakte confituur, versgeperst fruitsap, … De warme en uitnodigende ontbijtruimte leent zich ook uitstekend voor het spelen van gezelschapspelletjes, het lezen van tijdschriften en boeken die tevens ter beschikking staan van de gasten. De omgeving biedt heel wat natuurlijke schatten, maar ver hoef je niet te reizen om te ontspannen in een mooi stukje natuur. De B&B beschikt over een prachtig aangelegde tuin met romantische hoekjes, ligstoelen, … Op zonnige dagen is deze tuin dan ook het decor voor het ontbijt dat op het zomerterras wordt geserveerd. Ze stellen tevens hun garage ter beschikking om uw fietsen veilig te stallen, er kunnen ook een paar fietsen die u kan lenen.