Skip to main content

PRIVACYBELEID MARIS LOGIES- UW PRIVACYRECHTEN

Ingangsdatum: 1 januari 2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 29 maart 2020 
 

Dit privacybeleid is van toepassing op de sites en apps waar het wordt weergegeven.

Dit Privacybeleid beschrijft hoe marislogies.be omgaat met persoonlijke informatie die wordt verzameld via de website en eventuele apps waarop ze wordt weergegeven (soms gezamenlijk verwezen naar als onze “website”) en hoe Maris Logies persoonlijke informatie behandelt die wordt doorgestuurd overeenkomstig de Europees-Amerikaanse en Zwitsers-Amerikaanse Privacy Shields.

Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op (1) persoonlijke informatie die worden verzameld via de website en eventuele apps waarop het wordt weergegeven, evenals op gegevens verzameld bij een callcenter of via reserveringen die naar ons worden doorgestuurd via hotels of reisbemiddelaars, en op (2) persoonlijke informatie die wordt doorgestuurd naar Maris Logies. overeenkomstig de Europees-Amerikaanse en Zwitsers-Amerikaanse Privacy Shields. Dit Privacybeleid geldt niet voor gegevens verzameld via andere kanalen.

Uw toestemming

U wordt vriendelijk verzocht dit beleid te lezen voordat u gebruikmaakt van deze website of mobiele app. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming dat uw gegevens worden verzameld, gebruikt en openbaar gemaakt zoals aangegeven in dit Beleid. Als u niet wilt instemmen met dit Beleid, krijgt u geen toegang en kunt u deze service niet gebruiken.

We verzamelen gegevens van en over u.

We verzamelen contactgegevens.

We kunnen bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres verzamelen. We kunnen ook uw telefoonnummer of postadres verzamelen.

Wij verzamelen demografische gegevens.

We kunnen gegevens verzamelen over bijvoorbeeld uw geslacht, leeftijd en taalvoorkeuren.

We verzamelen betalingsgegevens.

Zo kunnen wij uw creditcardnummer verzamelen als u online een reservering maakt.

We verzamelen zakelijke informatie.

We verzamelen bijvoorbeeld contactgegevens en andere relevante gegevens over uw bedrijf als uw bedrijf zich inschrijft in één van onze programma’s, of als uw werknemers of agenten een zakelijk account gebruiken om zaken te doen met ons.

We verzamelen gegevens die u verstuurt of plaatst.

We verzamelen bijvoorbeeld feedback die u bij ons indient over onze hotels en diensten. We verzamelen ook gegevens wanneer u solliciteert naar een functie.

We verzamelen de gegevens die u ons verstrekt.

Als u bijvoorbeeld online een reservering maakt. We verzamelen ook gegevens als u contact met ons opneemt of deelneemt aan een eventuele promotie.

Het verzamelen van uw gegevens gaat automatisch.

Waar toegestaan door de wet, maken we gebruik van trackingtools zoals browsercookies en webbeacons om gegevens van u te verzamelen. We verzamelen gegevens in de loop van de tijd over gebruikers wanneer u deze website gebruikt.

We ontvangen gegevens over u via derden.

Waar toegestaan door de wet, kunnen we gegevens delen met entiteiten binnen de Groep, of gegevens ontvangen van derden met wie wij zakendoen. Wij kunnen gegevens verzamelen van personen die namens u handelen, bijvoorbeeld als iemand een reservering voor u maakt. Het is mogelijk dat we gegevens krijgen via socialemediaplatforms en aanbieders van advertenties en analyses.

We combineren gegevens.

We kunnen bijvoorbeeld gegevens die wij offline hebben verzameld, combineren met de gegevens die we online verzamelen, voor zover dit valt binnen de transactionele doelstelling of door u is goedgekeurd. Of we kunnen gegevens van derden combineren met gegevens die we al hebben.

We maken gebruik van gegevens zoals hier bekendgemaakt en beschreven, onder voorbehoud van alle toestemming zoals vereist door de wet.

Wij gebruiken gegevens om te reageren op uw verzoeken of vragen.

Zo zullen we uw gegevens bijvoorbeeld gebruiken om de diensten te verstrekken die u verzoekt, zoals een verzoek om een hotelreservering te maken, om u een e-mail voor aankomst of na vertrek te sturen of om u te vragen deel te nemen aan een klantenenquête. In zoverre wettelijk toegestaan, kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken om u bij ons een op maat gesneden ervaring te kunnen bieden. We kunnen uw gegevens gebruiken om te reageren op een vraag of om te voldoen aan een terugbetalingsverzoek.

We gebruiken gegevens om onze websites en diensten te verbeteren.

Wij kunnen uw gegevens gebruiken om onze B&B, diensten en mogelijke programma’s te verbeteren. Wij kunnen uw gegevens gebruiken om uw ervaring met ons op uw wensen af te stemmen. Wanneer wettelijk toegestaan, kunnen wij gegevens die we van u ontvangen, combineren met gegevens over u die we ontvangen van derden.

We gebruiken gegevens voor marketingdoeleinden.

Wij kunnen u bijvoorbeeld gegevens sturen over nieuwe diensten en speciale aanbiedingen. Wij kunnen uw gegevens ook gebruiken om u advertenties over onze B&B, zakelijke programma’s en aanbiedingen te sturen. Wij kunnen u informeren over nieuwe functies of updates. Dit kunnen aanbiedingen van derden zijn of producten waarvan wij denken dat u ze wellicht interessant vindt. Als u zich bij ons registreert, sturen wij u onze promotionele e-mails. We zorgen ervoor dat we toestemming krijgen zoals vereist door de wet voordat we u marketingberichten sturen. Lees hoe u dit zelf kunt beheren het keuzeonderdeel hieronder. We gebruiken gegevens om met u te communiceren over uw account of onze relatie. Wij kunnen contact met u opnemen over uw account of voor feedback. We kunnen ook contact met u opnemen over dit privacybeleid of onze Algemene voorwaarden.