Nederlands - English - Français
 

Arrangementen

Iets te vieren, zin in een leuke activiteit of gewoon benieuwd naar wat onze streek te bieden heeft, dan kunnen onze arrangementen je misschien bekoren.

Wens je een unieke, op maat gemaakte ervaring, contacteer dan Mieke en Bert. Zij werken samen met tal van partners gespecialiseerd in verschillende domeinen zoals o.a. het organiseren van vrijgezellenfeestjes, wellness, degusteren van streekproducten,...

Gastronomisch arrangement 1

Taratata € 190,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen op maandag, dinsdag en donderdag;
€ 220,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen vrijdag en zaterdag.

1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met bubbels en door de week een heerlijk 3-gangen menu (excl. dranken), op vrijdag en zaterdag een 4-gangen diner (excl. dranken). En een flesje gemberlimonade om mee naar huis te nemen.

Domique en Christoph verwelkomen jullie graag in hun restaurant. Kort samengevat eigenzinnig, relaxt, seizoensgebonden, kwaliteit.

Meer info over Taratata vindt u op www.taratata.be

 

Gastronomisch arrangement 2

Restaurant 6Zinnen € 200,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen op woensdag, donderdag en zondag;
€ 220,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen op vrijdag en zaterdag.

 

1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met bubbels en door de week een heerlijk 4-gangen menu (excl. dranken).

Restaurant 6Zinnen is het project van Jan en Karoline. Pure smaken en eenvoud staan centraal in Jan zijn keuken, telkens weer weet hij iedereen te verrassen met zijn kookkunsten. Dit leverde hun al snel een 14/20 op in de Gault&Millau gids. Dit is samen met het enthousiasme en professionalisme van Karoline de perfecte combinatie.
! Tijdig reserveren nodig wegens lange wachttijd !

Meer info over Restaurant 6Zinnen vindt u op www.restaurant6zinnen.be

 

Wellness arrangement 1

BioBalans € 260,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens de week;
€ 275,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens het weekend.
(Niet beschikbaar op woensdag en zondag)

1 overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt met bubbels en 3 uur samen genieten in wellness BioBalans. Inbegrepen in de wellness: ontvangst met glaasje cava of sapje en hapjes. Een duomassage van 30 minuten, privé gebruik kuuroord (met Finse sauna, Turks stoombad, duomassagebad, infraroodcabine, relaxruimtes binnen en buiten). Je kan gebruik maken van het badlinnen, slippers en de natuurlijke verzorgingsproducten. Ook water, thee en fruit staan ter beschikking.

Meer info over BioBalans vindt u op www.biobalans.be

 

Wellness arrangement 2

BioBalans € 220,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens de week;
€ 225,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens het weekend.
(Niet beschikbaar op woensdag en zondag)

1 overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt met bubbels en 3 uur samen genieten in wellness BioBalans. Inbegrepen in de wellness: ontvangst met een glaasje cava of sapje en hapjes, privé gebruik kuuroord (met Finse sauna, Turks stoombad, duomassagebad, infraroodcabine, relaxruimtes binnen en buiten). Je kan gebruik maken van het badlinnen, slippers en de natuurlijke verzorgingsproducten. Ook water, thee en fruit staan ter beschikking.

Meer info over bioBalans vindt u op www.biobalans.be

 

Vespa arrangement

Vespa Route € 175,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens de week;
€ 190,00 + € 5,00 city tax voor 2 personen tijdens het weekend.

 

1 overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt met bubbels en 1 vespa gedurende de hele dag. De B&B is de vertrekplaats voor verschillende uitgestippelde routes. Er kan een lunchpakket voor onderweg voorzien worden (supplement €10,00 per persoon).

Je kan een 2e vespa huren voor 85,00 €.
Er wordt een waarborg gevraagd voor de Vespa van 300,00 € die u op het einde van de dag terugkrijgt indien er geen schade aan het voertuig is. Of u betaalt 150,00 € + 10,00 € afkoopsom, de 150,00 € krijgt u terug indien er geen schade aan het voertuig is.

Meer info over Vesparoute vindt u op www.vesparoute.com

 

Golf arrangement

Golf4Fun € 247,50 + € 5,00 city tax voor twee personen tijdens de week;
€ 260,00 + € 5,00 city tax voor twee personen tijdens het weekend.

 

1 overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt met bubbels. Golf initiatie van 2 uur op het golfterrein van Flanders Nippon, te Hasselt door PGA Golf Professional Blair Dempsey. Blair heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven en coachen van golfers op alle niveaus op verschillende golfclubs in Schotland, Malawi, Nederland en België.
Op basis van uw niveau wordt de initiatie ingevuld.
Het gebruik van golfclubs en ballen inbegrepen.
Er kan tijdens deze initiatie ook gespeeld worden op het 9hole terrein.

Meer info vindt u op www.golf4u.be